Dank voor jullie deskundigheid, tijd en kwaliteit!

Afzender: 
Maroloes

Eindelijk een matras voor in het slaap-/hefdak van onze VW-bus T5 gevonden dat voldoet! Heerlijk om wakker te worden en geen pijn te voelen in rug en heupen.

Het matras dat standaard in het slaapdak (van Reimo) wordt geleverd, stelt niets voor. Ook een matras dat we elders op maat hadden laten maken, voldeed helaas niet. We waren inmiddels dus wat huiverig, maar we hadden na onze eerste afspraak bij Qmatras meteen het vertrouwen dat het deze keer goed kwam.

We konden uitgebreid proefliggen, verschillende matrassen uitproberen, zelfs even blijven liggen, we kregen de tijd en goed advies. Alles werd nauwkeurig opgemeten en er werd duidelijk uitgelegd welke keuzes in het maakproces zouden worden gemaakt (bijv. schuin afsnijden aan randen voor sluiten dak).

Omdat er maar een matras van 5-6cm in het dak past, hebben we ervoor gekozen een extra topdekmatras erbij te nemen. Nadeel: topdekmatras moet eraf als je het dak sluit. Voordeel: het slaapoppervlak wordt groter en comfortabeler. Ander voordeel: er wordt een mooie hoes met rits op maat gemaakt waar het matras opgerold in past. Genoeg ruimte in de bus, dus wij vinden het niet erg om af en toe het topdekmatras eraf te halen in ruil voor een goede nachtrust!

Dank voor jullie deskundigheid, tijd en kwaliteit!

Qmatras Te vinden op Ampèrestraat 19G, Nijkerk, Gelderland. Telefoonnummer: 033-2452372. .