Reviews

5-07-17
W. Bos

Deze week twee toppers opgehaald voor onze VW california T5. Service van Qmatras is echt super. Twee weken daarvoor van hen een vervangend matras en een topper meegekregen om uit te proberen. Na een weekje proef, onze keuze doorgebeld. We houden dus onze originele VW matrasjes maar daarop liggen straks twee losse toppers die het geheel heerlijk comfortabel maken.

Materiaal is netjes afgewerkt. Topper is ook eenvoudig op het beneden bed te gebruiken en zelfs als lig matrasje buiten in het zonnetje naast de bus.

Qmatras bedankt voor jullie klantvriendelijke benadering, service en advies. Een aanrader voor alle VW california bezitters die lekker willen slapen!

5-07-17
Klaas en Dorien

In onze nieuwe,gebruikte Concorde-camper wilden wij lekker kunnen slapen op een nieuw, op maat gemaakt matras. Via Google bij Gert van Q-matras terecht gekomen. Een beter adres hadden we niet kunnen treffen.

Na uitgebreid proefliggen en prima advies konden wij na 2 weken ons nieuw matras ophalen. Na er inmiddels 30 nachten op geslapen te hebben kunnen wij concluderen dat dit toch wel ECHT lekker slapen is.

Meestal hebben we toch wel enige rugklachten maar nu in het geheel niet. Overwegen zelfs om ook voor thuis zo een matras aan te schaffen!

5-07-17
Maroloes

Eindelijk een matras voor in het slaap-/hefdak van onze VW-bus T5 gevonden dat voldoet! Heerlijk om wakker te worden en geen pijn te voelen in rug en heupen.

Het matras dat standaard in het slaapdak (van Reimo) wordt geleverd, stelt niets voor. Ook een matras dat we elders op maat hadden laten maken, voldeed helaas niet. We waren inmiddels dus wat huiverig, maar we hadden na onze eerste afspraak bij Qmatras meteen het vertrouwen dat het deze keer goed kwam.

We konden uitgebreid proefliggen, verschillende matrassen uitproberen, zelfs even blijven liggen, we kregen de tijd en goed advies. Alles werd nauwkeurig opgemeten en er werd duidelijk uitgelegd welke keuzes in het maakproces zouden worden gemaakt (bijv. schuin afsnijden aan randen voor sluiten dak).

Omdat er maar een matras van 5-6cm in het dak past, hebben we ervoor gekozen een extra topdekmatras erbij te nemen. Nadeel: topdekmatras moet eraf als je het dak sluit. Voordeel: het slaapoppervlak wordt groter en comfortabeler. Ander voordeel: er wordt een mooie hoes met rits op maat gemaakt waar het matras opgerold in past. Genoeg ruimte in de bus, dus wij vinden het niet erg om af en toe het topdekmatras eraf te halen in ruil voor een goede nachtrust!

Dank voor jullie deskundigheid, tijd en kwaliteit!

5-07-17
Gea Kos en Hans Bakker

Afgelopen winter een matras op maat laten maken voor onze camper met kleine uitbouw voor extra bedlengte. Zojuist terug van 1,5 maand in Spanje, echt super geslapen op het matras. Ook het kussen is een perfecte combinatie.

We zijn heel blij met de aankoop. Bedankt voor jullie goede advisering!

24-06-17
William Vet

Via NKC/ Internet bij Q matras terechtgekomen voor een nieuw matras voor onze Mc Louis Lagan 250. Bij het 1e bezoek zeer vriendelijk ontvangen en proef gelegen en deskundig advies gekregen.

Gekozen voor de harde variant met zachtere toplaag. Op de afgesproken tijd matras opgehaald, paste perfect en slaapt heerlijk.

Wij zijn zeer tevreden over de prijs/ kwaliteitsverhouding. Ziet er ook keurig uit.

24-06-17
Emile van der Linden

In de winter voor het bed in de boot nieuwe matrassen besteld. Een goed advies bij het proefliggen, Gert nam ruim de tijd voor ons. Matrassen zijn mooi op tijd geleverd, keurig op maat en hardheid naar eigen wens. Tijdens de eerste week varen in het voorjaar hebben genoten van onze eigen matrassen en heerlijk geslapen. Prima service en kwaliteit bootmatrassen voor een scherpe prijs.

24-06-17
Fam. Kakes

We zijn nu 2 weken onderweg met onze California t5 voorzien van een Q-matras en we hebben nog nooit zo goed geslapen in ons busje.

We hebben hiervoor 2 jaar lang op het bovenbed voorzien van een extra traagschuim opdek matras geslapen maar hadden toch regelmatig last van pijntjes bij het wakker worden. Hier hebben we met dit nieuwe matras geen last meer van. Daarnaast hoeven we ook niet meer telkens het opdek matras neer te leggen en af te halen en op te rollen als we verder gaan.

Het blijft uiteraard maar 6cm matras waar je op slaapt dus vergelijk het niet met je matras dat je thuis hebt, maar voor de beperkte dikte is het een perfecte oplossing. Al met al een prima beslissing om het standaard t5 matras te vervangen door het exemplaar van Q-matras.

26-05-17
Fam de Vries

Echt perfect het werk dat jullie ook dit keer voor ons hebben gedaan. De gestoffeerde stoelen zijn als nieuw. Ook het gemaakte matras voor de caravan voldoet volledig aan onze wensen.

Jullie hebben ons goed geadviseerd en ruim op tijd geleverd. Dank jullie wel, petje af :)

26-05-17
Frans van der Linden

Weer terug van twee weken meivakantie uit zuid-Frankrijk en deze keer zonder rugklachten tijdens de vakantie. Dacht dat onze nieuwe Dethleffs caravan voorzien zou zijn van een goed matras maar deze was voor ons toch echt de stug. Nu eerst proef gelegen thuis met Qmatrassen en de verschillen goed kunnen vergelijken waardoor je eigenlijk geen verkeerde keuze meer maakt. Heerlijk matras op de bestaande laten bodem maakt de vakantie nog prettige!

26-05-17
Arieta S.

We hebben een buscamper. De topping van traagschuim (5 cm) die we voor onze oude matras hadden aangeschaft was een verbetering maar minimaal 5x per nacht wakker bleef helaas. Na een telefonische afspraak zijn we gaan proef liggen. Zeer vriendelijk ontvangst en alle tijd. We kregen informatie over de mankementen van de oude matras, de werkwijze, opties en prijs. We mochten zelfs een matras meenemen om thuis uit te proberen!!! Maar we hebben gelijk besloten voor een matras met topping van 6 cm. De oude matras (3 delen) hebben we bij hen achter gelaten. En nu: een comfortabele en perfect passende matras! Wat een goede beslissing!! Kortom: deskundig, héél vriendelijk én ze doen wat ze zeggen!

Pagina's

Qmatras Te vinden op Ampèrestraat 19G, Nijkerk, Gelderland. Telefoonnummer: 033-2452372. .